2019. április 17., szerda

Eladó házak Pécsen

Ha Pécsen keres eladó házakat, nézze meg a MegveszLak kínálatát. Ingatlanos és magánhirdetések tömkelege segíti a választást. Pécs változatos ingatlanpalettával bír, elég csak a házakat nézni.



Miért érdemes Pécsen házat venni?

A kertvárosi házak, az orfűi nyaralók, a Mecsek oldalában található luxusvillák mind-mind sok lehetőségek rejtenek. A város emberléptékű méretei miatt (se nem túl kicsi, se nem túl nagy) széles a kínálat. Ráadásul ha a vonzáskörzetben is körül nézünk, még tovább bővül a paletta, ráadásul többnyire az árak is kedvezőbbek. Pécs vonzerejét többek között a remek fekvése, a jó közlekedési kapcsolati, a híres kulturális és oktatási intézményei, a gyönyörű műemlékei és még megannyi tényező adja.
Közel vannak a híres villányi borvidék lankái, még közelebb a Mecsek, hiszen annak délies lankáin terül el a város. Az elmúlt időszak árnövekedései Pécset sem kerülték el, a házak ugyan kevésbé drágultak, mint a lakások, de azért itt is magasabbak az árak. Erről Ön is meggyőződhet, ha felkeresi a MegveszLak weboldalát, szép számmal vannak eladó házak Pécsen.