2023. április 11., kedd

Baumit Nivello Quattro - Gyorsan kötő beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő a tökéletes padlófelületért

 A Baumit Nivello Quattro egy kiváló minőségű, gyorsan kötő beltéri önterülő aljzatkiegyenlítő anyag, amely a legjobb választás régi és új beltéri felületeken, például felújításoknál padlóburkolás előtti kiegyenlítéshez. Ez a különleges aljzatkiegyenlítő anyag megkönnyíti a padlófelület előkészítését, hogy egy tökéletesen sima és egyenletes alapot nyújtson a padlóburkolat számára.



Az egyik legfontosabb tulajdonsága a Baumit Nivello Quattrónak a gyors kötődés. Ez azt jelenti, hogy rövid időn belül járhatóvá válik, mindössze 2-3 óra elteltével, és 24 óra múlva burkolható egy 3 mm-es rétegvastagságig. Ha további réteget szeretne felvinni, minden további 1 mm vastagság esetén további 24 óra száradási időre van szükség. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan haladhasson a padlóburkolás folyamatával.

A Baumit Nivello Quattro emelt szilárdságú (C20), így megbízhatóan ellenáll a terheléseknek és pont-terhelhető. Ez azt jelenti, hogy a padlófelület hosszú távon is tartós marad, és bátran használható otthonokban és üzleti helyszíneken egyaránt.

Ezenkívül, ez az aljzatkiegyenlítő anyag ideális választás padlófűtés esetén is. A Baumit Nivello Quattro hővezető képessége és tulajdonságai lehetővé teszik a melegburkolatok, például laminált lapok, szőnyegek, PVC, linóleum vagy gumi alatti használatát, anélkül hogy károsodna a padlófűtés rendszere.

Válassza a Baumit Nivello Quattrogyorsan kötő beltéri önterülő aljzatkiegyenlítőt, és élvezze a könnyű használatot, a megbízható minőséget és a tökéletes padlófelületet minden projekt során!