2023. április 11., kedd

VELUX GGL 3070 középen billenő tetőtéri ablak

 

A VELUX GGL 3070 középen billenő tetőtéri ablak a kiváló minőség és a természetes elegancia tökéletes kombinációját nyújtja. Ez az ablak a nagy tömörségű I. osztályú fenyőből készül, készre lakkozott felülettel, és ideális választást kínál minden belső térbe. Ha otthonosságot és melegséget szeretne teremteni, a VELUX GGL 3070 ablak a tökéletes választás.
Természetes melegség és minőség

Az ablak faanyaga természetes melegséget és időtlen szépséget sugároz. A nagy tömörségű I. osztályú fenyő kiváló minőségű anyag, amely tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A Velux gondoskodik arról, hogy az ablakokat a legjobb minőségű fából készítsék, és a gyártási folyamat során szigorú minőség ellenőrzéseket végezzenek, hogy biztosítsák az ablakok hosszú élettartamát.

Nemzetközi szabványoknak megfelelő tartósság

Az ablak rétegragasztott megoldásnak köszönhetően kiváló tartóssággal rendelkezik. A rétegragasztásnak köszönhetően az ablak nem vetemedik és nem deformálódik a hőmérséklet változások hatására. Ez garantálja, hogy az ablak hosszú távon is megőrzi eredeti formáját és működését.

Egyszerű használat és könnyű szellőztetés

Az ablak ergonomikus felső kilinccsel van ellátva, ami könnyű és kényelmes napi használatot tesz lehetővé. A kilincsbe szellőzőnyílást is építettek, így egyetlen kattintással friss levegő áramlik a por- és rovarszűrőn keresztül a szobába. Második kattintásra pedig az ablak maga nyílik meg, lehetővé téve a teljes szellőztetést és friss levegő áramlását.

Biztonság és energiahatékonyság

Az ablak kétrétegű hőszigetelő üveggel van ellátva, amelynek egyik rétege biztonsági üveg. Ez azt jelenti, hogy még törés esetén sem hullik be egyetlen üvegdarab sem a lakásba, biztonságot nyújtva Önnek és családjának. Emellett az ablak külső edzett üvege megvédi a tetőteret és a benne élőket extrém időjárási körülmények, például jégeső esetén is.

Az ablak kiválóan teljesít az energiamegtakarítás terén is, az Uw-értéke mindössze 1,3 W/m2K. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan szigetel az energiaveszteség ellen, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket. Emellett az ablak kiválóan szűri a külső zajokat, segítve a csendes és nyugodt otthon megteremtését.

Egyszerű tisztíthatóság és könnyű beépítés

Az ablak külső üvegfelülete egyszerűen tisztítható. Csak fordítsa körbe teljesen az ablakot, rögzítse a retesszel, és máris könnyedén és biztonságosan tisztíthatja a külső üvegfelületet. A VELUX GGL 3070 ablak 15°-90° hajlású tetőbe építhető be, bármilyen tetőfedés esetén. A beépítéshez csak egy burkolókeret szükséges, amely egyszerűsíti a telepítés folyamatát.

Ajánlás tetőablak cserélőknek és tetőtér-felújítóknak

A VELUX GGL 3070 középen billenő tetőtéri ablak kiváló választás azoknak, akik tetőablakot szeretnének cserélni vagy tetőtér-felújítást terveznek. Az ablak magas minősége, funkcionalitása és stílusa garantálja a tökéletes otthoni élményt.