2023. április 19., szerda

Mapei Mapegum WPS - Hatékony kenhető vízszigetelés beltéri felületekre

 Ha beltéri felületeket szeretnénk vízállóvá tenni, akkor a megfelelő vízszigetelő anyag kiválasztása rendkívül fontos. Szerencsére van egy kiváló megoldás erre a problémára: a Mapei Mapegum WPS kenhető vízszigetelés.



Az Mapegum WPS egy hatékony vízszigetelő anyag, amely ideális választás beltéri felületekre. Könnyedén alkalmazható gipszkarton falakon, gipsz- vagy cementkötésű vakolatokon, pórusbetonon, fán, meglévő kerámia burkolólapokon, cementkötésű és anhidrid aljzatokon, fa aljzatokon, magneziten, melegen hengerelt aszfalton és más felületeken is.

Az Mapegum WPS tökéletes választás fürdőszobák és zuhanyzók falainak és padlóinak vízszigetelésére, még a kerámia burkolólapok és természetes kőlapok fektetése előtt. Így biztosak lehetünk abban, hogy a nedves környezet nem fog kárt okozni a falakban és padlókban, és megelőzhetjük a penészesedést és a nedvesség okozta problémákat. Továbbá, a Mapegum WPS használata ajánlott konyhák falainak, padlóinak és pultjainak vízszigeteléséhez is, mielőtt kerámia burkolólapokat fektetnénk le. Ez megakadályozza a nedvesség behatolását és hozzájárul a hosszú távú tartóssághoz és higiéniai előírásoknak való megfeleléshez.

Az Mapei Mapegum WPS vízszigetelő anyag könnyen felhordható, és rendkívül hatékony. Használatával garantálhatjuk, hogy a beltéri felületek ellenállnak a nedvességnek és hosszú élettartamúak lesznek.