2023. április 19., szerda

Könnyen használható, megbízható aljzatkiegyenlítő folyékony alapozó porózus felületekhez

 Amikor porózus, erősen nedvszívó cement- vagy gipszkötésű alapfelületekhez keresel megfelelő aljzatkiegyenlítő folyékony alapozót, a fehér, folyékony alapozó tökéletes választás lehet. Ez az alapozó speciálisan kifejlesztett formula, amely ideális a felület előkészítéséhez és az aljzatkiegyenlítő réteg tapadásának elősegítéséhez.



Az alapozó fehér színű, oldószermentes és fagyálló, biztosítva a tartósságot és a minőséget. Az egyik legfontosabb tulajdonsága az építési por megkötése, amely megszünteti a port és a szennyeződéseket a felületen. Ezenkívül csökkenti az alapfelület nedvszívó képességét, előkészítve azt a következő réteg felvitele előtt.

Az aljzatkiegyenlítő folyékony alapozó könnyen feldolgozható, így egyszerűen alkalmazható a kívánt felületen. Kiváló alapfelületet képez, amely elősegíti a megfelelő tapadást és biztosítja az aljzatkiegyenlítő réteg egyenletes eloszlását. Használható beltérben és kültérben, padlókon és más porózus felületeken, például anhidrit-, cement- és mész-cementkötésű felületeken.

Fontos megjegyezni, hogy az aljzatkiegyenlítő folyékony alapozó alkalmazása előtt a betonfelületnek legalább 7 naposnak kell lennie. Bizonyos felületeken, amelyek jól tapadó gipszet, diszperziót vagy hasonló maradékot tartalmaznak legfeljebb a felület 10%-ában, a folyékony alapozó feltételesen alkalmazható.

Összességében a fehér, folyékony alapozó tökéletes választás a porózus alapfelületek aljzatkiegyenlítéséhez. Megbízható minőségű, könnyen feldolgozható és kiváló alapfelületet képez a következő réteg számára. Használd beltéren és kültéren, padlókon, anhidrit-, cement- és mész-cementkötésű felületeken, valamint más felületeken, ahol szükséges. Bízd rá az aljzatkiegyenlítés feladatát és élvezd az egyenletes, tartós eredményt.